Eba Advies B.V.
D I E N S T E N


Bouwbesluit berekeningen

Wij kunnen u ondersteunen bij het indienen van een aanvraag voor een Omgevingsvergunning door het maken van berekeningen. Zowel voor een woonfunctie als voor utiliteit kunnen wij voor u de benodigde berekeningen maken. Meer informatie over onze diensten op dit gebied.

Installatie ontwerp en -advies

Eba Advies heeft veel ervaring met gebouwgebonden installatieontwerp en -advies. Een partner met de kennis en ervaring is belangrijk, want een doordacht en uitgewerkt installatieontwerp vormt immers de basis van het (ver)bouwproces. Een goed ontwerp is een basis voor een soepele coördinatie met alle andere partijen in het project. Met een zorgvuldig ontwerp is de kans op fouten kleiner en zijn de meerkosten tijdens het bouwtraject lager. Meer informatie over onze diensten op dit gebied.

Projectmanagement

De realisatie van nieuwe installaties in projecten heeft een nauwe samenhang met alle andere aspecten van een bouw, verbouwing of renovatie. Dus is een intensieve samenwerking binnen het bouwteam essentieel. Voor en tijdens het hele project is intensief contact en open communicatie met alle betrokken partijen essentieel voor een goede samenwerking. Wij zorgen voor afstemming tussen het bouwteam en de andere disciplines. 

Korte lijnen en persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij spreken de taal van de techniek en zijn inhoudelijk expert op gebied van installatietechniek. Van installatieadvies tot projectmanagement: Eba Advies controleert werkplannen en werktekeningen, beoordeelt de kwaliteit van uitgevoerd werk, adviseert over offertes en meer-/minderwerken, levert de installaties op tijd op en houdt uw budget en de kosten hierbij goed in de gaten.


error: Inhoud is beveiligd !!